Energiaeksperttikurssi

Tulisiko sinustakin energiaekspertti?

Energiaeksperttikoulutus nyt etänä!

Energiaeksperttikoulutus toteutetaan tänä keväänä etänä. Kurssi sisältää perustietojen opiskelun verkkokurssin avulla sekä kaksi webinaaria. Webinaarit pidetään keskiviikkona 28.4. klo 17:30-19:00 sekä keskiviikkona 12.5. klo 17:30-19:00. Verkkokurssi on tarkoitus suorittaa ennen webinaareja, jolloin pääset kysymään asiantuntijoilta sinua ja taloyhtiötäsi kiinnostavia asioita. 

Ilmoittaudu tästä energiaeksperttikoulutukseen

Energiaekspertti on aktiivinen asukas, mielellään taloyhtiön hallituksen jäsen, joka haluaa laskea asumiskuluja ja edistää viihtyisyyttä talossaan.

Energiaeksperttikurssin voi nyt käydä myös verkkokurssina! HSY on toteuttanut energiaeksperteille verkkokurssin, joka auttaa taloyhtiöitä pienentämään hiilijalanjälkeään. Kurssilla saat tietoja liittyen ilmanvaihtoon, lämmitykseen, veden ja sähkön kulutukseen, kiinteistöautomaatioon sekä suunnitelmalliseen kiinteistönpitoon. Kurssilla lähdetään liikkeelle alkeista, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa energiaosaamista.

Kurssille voi rekisteröityä ja saada todistuksen, kun on suorittanut kurssin. Kurssin voi suorittaa myös ilman rekisteröitymistä, jolloin ei saa todistusta. Rekisteröityneen käyttäjän suoritukset jäävät muistiin ja kurssia voi jatkaa myöhemmin siitä kohdasta, mihin on edellisellä kerralla jäänyt.

Kun olet käynyt koulutuksen, liity mukaan energiaeksperttien Facebook -yhteisöön jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan taloyhtiön energiatehokkuudesta. Ryhmän löydät Facebookista nimellä Energiaekspertit.

Energiaeksperttien sähköpostilistalle voit liittyä jättämällä yhteystiedot. Tiedotamme ajankohtaisista taloyhtiöille tarjolla olevista mahdollisuuksista sekä eksperteille järjestettävistä retkistä ja tapahtumista.

Liity sähköpostilistalle tästä